Lekker met de billen bloot aan de kokosnoot.
Door: Nathalie
Blijf op de hoogte en volg Nathalie
09 Oktober 2005 | Nederland, Purmerend
Morgen is het zo ver !! dan ga ik lekker met de billen bloot en drink ik melk uit een kokosnoot op het zonnige eiland Curacao !
Hopelijk ook nog flink wat duikjes maken, maar dat ligt aan m'n oren (nog steeds last van verkoudheid)...dus eerst maar even een dagje relaxen op het strand en dan duiken maar....
Vertrek 10/10 om 13.05 en ga terug op 21/10 om 18.50 (aankomst NL 22/10 om 10.00)
Ik hou jullie op de hoogte ! dat beloof ik (tenminste voor zover dat mogelijk is..haha).
Dikke kus..Xx-Nat-xX
Ger:
Heel veel plezier Nath! Houd ons op de hoogte van je avonturen hahaha! -
09 Oktober 2005 - 17:14
Monique ( Bubbelmuts):
Heel veel plezier! geniet ervan en maak mooie duikjes daar! En graag alle avonturen als je terugbent! -
09 Oktober 2005 - 17:23
DD:
Heel veel plezier daar! -
10 Oktober 2005 - 07:22
Marleen:
Nath, maak er wat van. Ga lekker duiken en geniet van alles! Ik zal aan je denken, vind het zo tof voor je!
Kus Marleen -
10 Oktober 2005 - 21:58
Carry:
Lekker genieten. Heel veel plezier en goed insmeren! -
12 Oktober 2005 - 20:54
Marije:
Dag lieverd,
Ik ben bij jou NIET de eerste die reageert, haha.
Ik gun het je heel erg en laat mij weten hoe het duiken daar is...misschien ontmoet je daar een lekkere vent en kunnen we samen een keer gaan.
x -
15 Oktober 2005 - 06:11
Thibaut:
Hey Natje,
Das weer effe geleden. Hopelijk ben je nu volop aan het genieten van al je duiken. Ik hoop in ieder geval dat ik eens kan langs komen op één of andere exotische duikplek om eens met je te duiken.
Alvast veel plezier.
Big hug!