Het vriest en sneeuwt in Johannesburg !! - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Nathalie - WaarBenJij.nu Het vriest en sneeuwt in Johannesburg !! - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Nathalie - WaarBenJij.nu

Het vriest en sneeuwt in Johannesburg !!

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

02 Augustus 2006 | Zuid-Afrika, Johannesburg

Jaja...denk ik...ik ga naar zuid-afrika, lekker mijn kind of winter beleven, moet ik nog 's ochtends IJS mijn autoruit krabben !!!

Johannesburg (ZAF) - Hoogte 1766m woensdag 02 augustus

Ochtend : -2°C om 9u (Gevoelst. -9°C)
Middag : 0 tot 9°C om 15u (Gevoelst. -6°C tot 6 C)Stevige wind West, 40 tot 50 km/uur
Avond : rond 1°C om 21u (Gevoelst. -7°C) Stevige wind West, 40 tot 50 km/uur
Nacht : 1°C om 3u (Gevoelst. -9°C) Harde wind West, 50 tot 60 km/uur

Van een Natje met bevroren voetjes...haha

• 02 Augustus 2006 - 13:36

Martine:

Troost je, het is hier in Nederland inmiddels ook *** weer. Het regent pijpestelen !
    Buiten je bevroren voetjes alles goed daar in het verre SA ??
    Veel plezier en succes in ieder geval !
    Groetjes Martine

• 08 Augustus 2006 - 15:30

Marije:

Nee, wat erg! Verwacht je dat je alleen nog maar met je gaat (en je voetjes ;-)) in de zon kon gaan zitten, gaat het sneeuwen! Alles moet je natuurlijk positief zien, hoe vervelend ook,haha. Dus...dit heb je ook weer meegemaakt!
    X

• 09 Augustus 2006 - 14:09

Karina En Annemiek:

Wel een beetje jaloers hoor. Maar ijs in afrika. Hier smelten we weg. Wel niet zo avontuurlijk maar wij gaan naar chicago. Groetjes