Life sucks ! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu Life sucks ! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu

Life sucks !

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

22 November 2004 | Australië, Sydney

Nou ja...een beetje dan...want fotocamera is weg...kan hem nergens vinden...mijn onderwatercamera was gelukkig wel nog in mijn tas, maar mijn "gewone" dus niet. Nu kan hij uit mijn tas zijn gevallen op de boot (en dus nog daar zijn) of een passagier heeft hem meegejat (aarrgghh).

Nu zijn de foto's van mijn onderwatercamera niet echt fantastisch...maar ze zijn wel grappig...dus heb hier een paar in het fotoboek gezet.

Een baan heb ik nog steeds niet...want verzekeringmaatschappij schiet niet echt op en het reef safari kantoor (waarvoor ik heb gewerkt) schijnt nog niets opgestuurd te hebben voor mijn certificatie !!

Een dikke kus,

Nat aka mama reefjet ;-p

• 22 November 2004 - 17:01

Ine Clijsen:

Hallo Nathalie
    Ik heb je mailtje gelezen,wat vervelend dat je je fotocamera verloren bent.Maar wie weet vindt je het wel weer.

Ook jammer dat het niet echt opschiet met je baantje.
    Maar verder lees ik dat je het erg naar je zin hebt daar, je hebt nu ook een appartement, en dat is op zicht ook wel prettig natuurlijk.
    Heel veel groetjes van ons allemaal dikke kus.

• 25 November 2004 - 22:32

Erika:

Hey Nath, leuk dat je nu een divemaster bent; hoop dat je snel een baantje kunt vinden. Lees al dat je het nog steeds niet zat bent overthere. Ik ben sinds 1 nov op de FA begonnen binnen WoningNet en mag nu zorgen dat alle centjes bij WoningNet binnenkomen. Ben blij dat ik i.i.g. nog een vaste baan heb....anders had ik ook naar Australie gekomen...nee hoor...geintje... Nog heel veel plezier daar en we lezen je avonturen weer via internet. Veel groetjes van Erika