Lekker bakken aan het strand
Door: Nathalie
Blijf op de hoogte en volg Nathalie
26 Mei 2004 | Australië, Port Douglas
Jaja...jullie lezen het goed...lekker bakken aan het strand...en verder NO WORRIES...
Alles is goed met me...heb alleen nog geen echt working holiday gevoel...maar meer ik ben op vakantie gevoel...maar dat komt ook een beetje omdat we de afgelopen week gecampeerd hebben...en dan ook nog met je tentje uitzicht op het strand !!
Als het goed is hebben jullie een mailtje van me ontvangen met ongeveer 30 foto's...zo niet mail me dan even op mijn yahoo e-mail adres, dan krijg je ze alsnog toegezonden OK ?
Verder hou de e-mail in de gaten, want vindt het toch leuker om sommige dingen persoonlijk via e-mail te vertellen..
Dikke kus...en werk allemaal niet te hard daar aan de andere kant van de wereld ok ?
Nathalie
26 Mei 2004 - 10:51
Martine:
Errug leuk die foto's !
Zo kunnen de "hardwerkende" mensen aan deze kant van de wereld ook nog een beetje meegenieten, hihi !
Veel plezier !!!
Groetjes... -
30 Mei 2004 - 12:52
Mama:
Op dit moment ben ik weer net wakker het is nu 30 mei 14.45uur we zijn vanochtend om acht uur thuisgekomen naar een nacht niet geslapen te hebben. We zijn de hele nacht onder weg geweest van turkeye naar amsterdam
We hebben een hele leuke vakantie gehad en volgend jaar willen we weer terug een hele leuke plek.
Hier in holland is het weer bewolkt maar niet koud maar dacht dat ik vandaag ook hier wel weer in de zon kon zitten om de mooie bruine kleur bij te houden.
Nou dit was het voor heel even groetjes en kusjes
mama,papa,ruud. -
01 Juni 2004 - 06:04
Madelon:
nath....heb je foto's niet ontvangen;) Maar ja..weet wel wat r op staat he... -
01 Juni 2004 - 07:52
...Ik Heb Ook:
geen foto's ontvangen? Das nou jammer!!!!!!!
Groetjes Mirjam