still alive !
Door: Nathalie
Blijf op de hoogte en volg Nathalie
28 September 2004 | Australië, Sydney
wilde even de website doorgeven van het bedrijf/boot waar ik dus op werk...www.reefjet.com.au
Ben nu echt halverwege mijn traineeship en het begint nu een beetje te wennen...vanaf vrijdag zijn de "mannen" me "mamma reefjet" gaan noemen...omdat ik min of meer de "leiding" op de boot heb overgenomen...de boot was doordat er regelmatig verschillende crewmembers op de boot zitten niet echt lekker georganiseerd wat betreft het papierwerk en voorraad enzo dus ben maar begonnen een en ander goed te plannen...en sinds dat moment loopt alles gladjes en zijn we keurig tussen 18.00 uur en 19.00 thuis (ipv tussen 19.00 en 22.00 uur !!)...
Ben nog wel steeds verkouden (al 2 weken nu !) en door al dat duiken, zeilen enzo gaat het steeds maar niet over...hopelijk heb ik as donderdag weer een vrije dag en kan ik weer eens lekker uitslapen en mijn dingen doen.
Nou dat was het even...dikke kus...Nath
ps check ook www.airliebeach.com kunnen jullie zien waar ik een beetje woon en werk..haha
28 September 2004 - 17:30
Monique:
He Nathalie,
Geweldige omgeving als ik het zo zie op de genoemde site! Alleen de site van de boot is unavailable.
Wij gaan volgende week ook een ander omgeving verkennen: we gaan 3 weken rondtrekken in Peru!
Succes op je boot en hopelijk is de verkoudheid snel over.
Groetjes
Monique