Dit keer maar eens leren zeilen ! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu Dit keer maar eens leren zeilen ! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu

Dit keer maar eens leren zeilen !

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

14 Augustus 2004 | Australië, Sydney

G'day !!

Ben weg van Maggies (zo noemen de localen Magnetic Island)....de duikschool was me toch een beetje te "rommelig"...kwamen afspraken niet na (had bijv. een afspraak om een cursus te volgen 's avonds....was het opeens naar 's ochtends verschoven !! kwamen ze me uit m'n bed plukken om 8 uur 's ochtends !). Had dus geen zin om mijn verdere divemaster daar nog voor de komende 2 maanden te gaan doen.
Bovendien alle "leuke" mensen gingen ook van het eiland weg...dus beslissing was snel gemaakt....en 2 kamergenoten zitten hier nu ook...dus wel gezellig.
Heb dus vanochtend de bus, ferry (naar townsville) en greyhound bus gepakt (dat was tenminste de bedoeling....ipv de greyhoundbus heb ik de verkeerde organisatiebus gepakt...oeps !! maar die ging toevallig ook naar airly beach)....en om 18.30 uur ben ik neergeploft in Magnums (een hostel). Ga zometeen mijn zeilcursus boeken (denk voor maandag of dinsdag)...want wil nu dolgraag eens leren zeilen.
En in combi met het duiken kan ik dan proberen mijn geld daarin te verdienen.

Nou dat was het weer even....ga nu wat te eten zoeken....en dan douchen en lekker saai een wijntje nemen en vroeg mijn nest in (haha).

• 17 Augustus 2004 - 08:25

Rob Koerts:

He die Nath.blijf je volgen op je site.Af en toe ben ik de draad kwijt.Heb een kaart van Aust.gekocht om je te volgen.Blijf je de kust volgen of ga je nog eens het binnenland in? Take care!!
    Rob