Paardrijden en duiken !!
Door: Nathalie
Blijf op de hoogte en volg Nathalie
18 Juli 2004 | Australië, Cairns
Ben nog steeds in Cairns, nog steeds niet mijn favoriete stad, maar kom de dag wel door aan de lagoon ;-)
Verder heb ik de hele week goedkoop op een camping gecampeerd (wel saai soms, want camping lag een beetje ver v/d stad af...maar ook wel leuke mensen ontmoet), fiets gehuurd/gekregen voor een week, vandaag (zondag) paard gereden in het regenwoud (was wel weer even wennen na 10 jaar !!) en morgen (maandag) ga ik aan een 6-daagse duikcursus beginnen...eerst 2 dagen in een zwembad en dan 4 dagen/3 nachten live on board op een boot op de great barrier reef. Het is een combi-cursus voor open water en advanced..en heb daardoor aardige korting voor gekregen !!
Bij benieuwen straks, want ik kijk er echt naar uit naar dat great barrier reef...en ik hoop dat ik wat foto's kan maken.
Na de duiktrip zie ik wel weer....mogelijk door naar een andere stad (kan mogelijk werk krijgen in Townsville in een hotel/resort..maar doordat ik een duikcursus ga volgen gaat dat mogelijk niet door want ze willen dat ik woensdag start en dan zit ik op de great barrier reef !!) of hier in Cairns verder naar werk zoeken (heb nog niet echt iets gevonden, hetgeen waarop ik gesolliciteerd had zijn weggegeven aan engelse meiden).
Verder niet veel meer gedaan afgelopen week, veel mijn boek gelezen en heb nieuwe schoenen gekocht (oude trainers stonken zo erg dat ik ze weggegooid heb...ze waren namelijk ook niet meer schoon te krijgen). Nou dat was het voor nu...ga weer terug naar de campsite...mijn 2 ex-reisgenoten van de laatste weken zijn net teruggekomen van hun "5-daagse onbewoond eiland trip" en ben wel benieuwd naar hun verhalen...
En ik moet even kijken waar ik de komende dagen ga verblijven....hopelijk kan ik op de campsite blijven de komende 2 dagen, want anders blijf ik slepen met m'n tassen (vanaf woensdag slaap ik op de boot).
Maar vanaf volgende week zondag wordt het waarschijnlijk weer terug naar de hostel en dan no more cheap "sleepingplace"...maar dat is niet zo erg, want ik ben de afgelopen week amper uit geweest...en dat heb ik wel een beetje gemist..
Dikke kus...en werk niet te hard allemaal...doe ik ook niet ;-)
Nathalie