laatste dagen en uurtjes en minuutjes in NL - Reisverslag uit Purmerend, Nederland van Nathalie - WaarBenJij.nu laatste dagen en uurtjes en minuutjes in NL - Reisverslag uit Purmerend, Nederland van Nathalie - WaarBenJij.nu

laatste dagen en uurtjes en minuutjes in NL

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

05 Mei 2004 | Nederland, Purmerend

G´day mates !!

Nog een paar daagjes en dan is het "off to go to Oz !!!
Moet nog vanalles gaan verzinnen om mee te nemen...heb mijn backpack al 10x in en uitgepakt...mijn kasten overhoop gehaald om die ene broek/shirt te vinden (en er dan achter te komen dat die helemaal niet past of dat ie minder fantastisch is dan ik dacht..haha) en zeker weten dat ik een dag voor vertrek besluit om de helft thuis te laten of te vervangen voor een ander expemplaar....

The biggest HUG ever & no worries...

• 05 Mei 2004 - 10:20

Marleen:

Heya!
    Das toevallig! Zat net op je site kijken toen ik je mailtje kree. Thnx meid!
    Ik wens jullie echt de mooiste tijd van jullie leven toe. Geniet er van, voor je het weet zit je weer in het altijd gezellig Nederland!
    Ik ga wel toch terug, heb werk en ik moet eens bij mijn beslissing blijven vind ik. Anders ben ik net zo veranderlijk als het weer in Nederland! Het kan best zijn dat ik over een tijdje (lees een paar maanden) terugkom.....ik laat nog alles open hoor. En dan kunnen we elkaar echt wel zien....gezellig! En anders als jullie terug zijn van the biggest aventure ever!

Kus Marleen

• 05 Mei 2004 - 17:31

He Nath...:

...ben trots op mezelf, heb maar heel weinig uitgezocht om mee te nemen vandaag...maar je weet t nie; misschien komt er nog meer bij! Nog 4 n8jes slapen...aaarghhhhhhh!!! Probeer n beetje te relaxen, ga ik nu die hostels proberen, maar ik wor der steeds uitgegooid, je hoort nog! madelon