storm is over - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu storm is over - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu

storm is over

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

19 Januari 2005 | Australië, Sydney

G\'day !

Nou \"thank god\" de storm is over...zit nu ergens in de buurt van bundaberg...en het water is weer kalm genoeg om de meeste passagiers zonder zeeziekte naar de plaats van bestemming te brengen.

Vandaag weer eens een reefdag mogen doen..wat betekent naar de outer reef (bait reef) en 3 duiken met de certs...hadden vandaag echter 3 nieuwe trainees/instructeurs aan boord...die geen van allen bootervaring hadden...met als gevolg dat ik het meeste touw- en ankerwerk moest doen (zie je het voor je ? 3 macho mannen die toe staan te kijken hoe een vrouw het zware touw- en ankerwerk staat te doen).

Nou dat was het voor nu...de bus naar de stad staat op vertrekken...en aangezien ik al een tijdje niet meer uit ben geweest moet ik deze echt gaan halen...ene tis ladiesnight...wat betekent gratis drinken voor de dames (goedkope champagne)...dus moet een goedkoop avondje worden.

Dikke kus en knuffel,

Nat