nog geen baantje !! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu nog geen baantje !! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu

nog geen baantje !!

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

18 November 2004 | Australië, Sydney

aarrgghhh....heb nog steeds niet mijn bevestiging binnen van mijn divecon examen !! ben nu dan wel een divemaster, maar zolang er geen bevestiging is kan ik niet werken als een divemaster.

Er is hier zoveel competitie in divemaster baantjes dat ze echt naar de beveseting vragen en erger nog ik moet een extra verzekering gaan afsluiten !! een duikrisico verzekering..gaat weer geld kosten (zoals alles...toch ???)

Nou gisteren weer even wezen duiken....en divebuddy had d'r 100ste duik...is dus naakt gegaan...helaas kwam er net een groep voorbij zwemmen...kortom problemen met de skipper...haha.

Nou dat was het even...ene laat even wat van jullie horen via de email !!

Dikke kus, Nat

• 18 November 2004 - 20:06

Monique:

He Nathalie,

Wij zijn weer terug uit Peru. Fantastische reis gehad. Prachtig land. Veel natuur en cultuur gezien. Inmiddels weer aan het werk, maar dat valt dan weer even tegen.

Hopelijk heb je snel je bevestiging van je divemaster, zodat je lekker aan de gang kunt.

Heel veel groetjes

Monique en Steven

• 21 November 2004 - 08:42

Henny:

Hoi Nathalie,
    Houdt moet, het gaat je lukken! Helemaal als je aan ons koue kikkerlandje denkt.

• 21 November 2004 - 08:42

Henny: