Lekker een vrij dagje.. - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu Lekker een vrij dagje.. - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu

Lekker een vrij dagje..

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

07 Oktober 2004 | Australië, Sydney

Heya !!

Heb weer een vrije dag kunnen regelen en weer lekker even kunnen relaxen/uitslapen e.d...had ik wel even nodig want heb echt een druk weekje gehad.

De leiding op de diverse boten is sinds zondag gewisseld, want er is een nieuwe boot bijgekomen (cruise whitsundays..een boot met max. 300 passagiers) en daarom hebben ze alle instructeurs nieuwe posities gegeven...de nieuwe reefjet boatsupervisor is nu een instructeur die nog meer 1x op reefjet heeft gewerkt en dus totaal niet weet wat te doen. Vanaf maandag is dus gevraagd of ik samen met hem de boatsupervisor wilde zijn (hij de safety briefing praatje en de eindverantwoording over het papierwerk en ik de bootleiding)...totdat hij weet wat te doen...heb dat maar gedaan want over een paar weken wordt ik "getest" door mijn eigen instructeur...en dan moet ik als "examen" de dagboat runnen...en het ligt dan totaal aan de mensen die je toegewezen krijgt of dat goed gaat (als je pech hebt dan krijg je 3 nieuwe trainees toegewezen die niet weten wat te doen en dus voortdurend achter hun kont moet aanzitten)...heb de afgelopen dagen dus even kunnen "trainen".
En heb nu de leiding en de skipper aan mijn kant, dus dat "examen" moet gewoon goed gaan.
Maar ik was echt verbaasd dat de andere trainees het accepteerden dat ik hun vertelde wat te doen (en ook de instructeurs luisterden netjes).
Gisteren (woensdag) was ik echter helemaal op (6 dagen gemaakt van 7.00 tot 20.00 uur)...heb dus het komplete dekwerk aan een andere trainee overlaten (arme jongen had het nog nooit gedaan en raakte bijna in paniek) en ben samen met de duikers het water in gedoken en 2 duiken met ze gemaakt...was wel weer fantastisch en de visibilty was echt goed (30m)...

Nou..dat was het even...moet nog wat dingetjes regelen en vanavond hebben we een BBQ op kantoor en dan hoor ik of ik de komende week mee mag op 1 van de zeilboten als duikgids....je gaat dan 3 dagen/2 nachten mee zeilen (gratis) en we laten de passagiers dan zien wat duiken in houd enzo...een paar trainees hebben het al mogen doen en heb nu aangevraagd om dat ook te mogen...

Dikke kus..en werk allemaal niet te hard...en hoop van jullie weer te horen !!

Nath

• 09 Oktober 2004 - 06:57

Henny:

Noi Nath,
    Succes met je examen en hopelijk mag je mee als duikgids. Hard werken maar wel genieten in die andere wereld.
    We mogen gelukkig nu niet mopperen het is zaterdagochtend en de zon schijnt! Gr. en geluk, Henny

• 24 Oktober 2004 - 18:24

Marleen:

Hey Nath,
    Ik hoop dat alles oke met je is daar. Als ik al die verhalen van je lees, word ik helemaal happy. Ik vind het zo tof voor je!!!
    Knuffel Marleen

• 27 Oktober 2004 - 10:08

Carola,:

He nichtje! Leuk al die verhalen te lezen hoor! Nog geen heimwee? Je hebt t goed voor elkaar!