laatste week !! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu laatste week !! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu

laatste week !!

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

29 Januari 2005 | Australië, Sydney

Tsja...ga donderdag 3 februari terug naar NL keren !! (ben dan 4 febr. 's ochtends thuis)...Heb officieel nog 3 maanden op werkvisum over, maar heb het wel gezien in Oz...en wil dolgraag naar de westkust en the outback...maar niet genoeg geld...en aangezien er niet veel werk meer is te vinden als duikgids/deckie hier in de whitsundays (vanwege regentijd) of elders aan de oostkust....heb geluk als ik 3 dagen in de week kan werken...en dat verdient natuurlijk niet..en kan tuurlijk wel gaan werken in de horeca in een andere plaats, maar daarvoor ben ik niet naar Oz gekomen (ben zo ie zo al geen horeca mens)...en aangezien ik nu echt helemaal verslaafd ben geraakt aan het werken op de boten en duiken, wil ik me daar op gaan storten !! En volgend avondtuur zit er al weer aan te komen...heb namelijk baantje weten bemachtigen in Griekenland (Zakynthos) als divemaster www.adventuredivingeuro.com)...en ook een bedrijf op Mallorca, spanje heeft een offer gestuurd (assistent instructeur)...dusse ga dan nu van febr. t/m half april in NL vertoeven en dan weer op pad naar Griekenland of Spanje ????

Ene...ben nu naast SSI Divemaster ook nog eens een Padi Divemaster !! Heb vandaag onverwachts mijn certificatie gekregen van een duikschool hier in Arlie Beach...had voor hun wat werk gedaan (divesupervisor en had wat trainees mee op de boot genomen om ze de boatskills te leren) en zij vonden dat ik voldoende kwalificaties had om de Padi Divemaster te krijgen...normaal gesproken kan dat niet, want er bestaat geen crossover programma van SSI naar Padi...maar omdat in europa Padi meer erkend is hebben ze dit voor me gedaan ! not bad huh !

Ga het leventje hier in de whitsundays wel missen...en zij mij ook gelukkig...kreeg vandaag opeens 2 huwelijksaanzoeken!! 1-tje van de scheepsfotograaf (dean) en 1-tje van een skipper van 1 van de maxi-jacht zeilboten (John)...ze waren van mening dat als ik hun nou even huwde dan zou ik voor altijd in Oz kunnen blijven...voordeel voor hun zou dan een werkvergunning in europa opleveren...ja..ja...zo kan ie wel weer...haha.

Nou een dikke kus,

Nat

• 29 Januari 2005 - 16:00

Monique:

Jammer dat je daar niet langer kunt blijven. Je kunt in ieder geval terug kijken op een moiie tijd. Goede reis naar huis!!

Groetjes
    Steven en Monique

• 05 Februari 2005 - 18:37

Carry:

Ik krijg de mailtjes weer terug. Heb je een ander e-mail adres? Laat het even weten.
    Groetjes.