laatste week !!
Door: Nathalie
Blijf op de hoogte en volg Nathalie
29 Januari 2005 | Australië, Sydney
Ene...ben nu naast SSI Divemaster ook nog eens een Padi Divemaster !! Heb vandaag onverwachts mijn certificatie gekregen van een duikschool hier in Arlie Beach...had voor hun wat werk gedaan (divesupervisor en had wat trainees mee op de boot genomen om ze de boatskills te leren) en zij vonden dat ik voldoende kwalificaties had om de Padi Divemaster te krijgen...normaal gesproken kan dat niet, want er bestaat geen crossover programma van SSI naar Padi...maar omdat in europa Padi meer erkend is hebben ze dit voor me gedaan ! not bad huh !
Ga het leventje hier in de whitsundays wel missen...en zij mij ook gelukkig...kreeg vandaag opeens 2 huwelijksaanzoeken!! 1-tje van de scheepsfotograaf (dean) en 1-tje van een skipper van 1 van de maxi-jacht zeilboten (John)...ze waren van mening dat als ik hun nou even huwde dan zou ik voor altijd in Oz kunnen blijven...voordeel voor hun zou dan een werkvergunning in europa opleveren...ja..ja...zo kan ie wel weer...haha.
Nou een dikke kus,
Nat
29 Januari 2005 - 16:00
Monique:
Jammer dat je daar niet langer kunt blijven. Je kunt in ieder geval terug kijken op een moiie tijd. Goede reis naar huis!!
Groetjes
Steven en Monique -
05 Februari 2005 - 18:37
Carry:
Ik krijg de mailtjes weer terug. Heb je een ander e-mail adres? Laat het even weten.
Groetjes.