eigen auto en nieuw adres - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Nathalie - WaarBenJij.nu eigen auto en nieuw adres - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Nathalie - WaarBenJij.nu

eigen auto en nieuw adres

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

13 December 2006 | Zuid-Afrika, Johannesburg

haihai,

Ja hier weer een berichtje vanuit het zonnige South Africa !

Veel is er niet gebeurd sinds laatste bericht, maar nieuw is wel dat ik nu dus mijn eigen (huur)auto heb en dan ik morgenochtend 14/12 weer ga verhuizen. Terug naar Olivedale eerst en dan rustig kijken wat ik verder ga doen.
Eerst maar eens even Kaapstad enzo en dan zien we wel weer verder.

Vorig weekend naar Pretpark geweest "gold reef city" en dat was wel weer even zeer kinderlijk leuk ;-)

Verder 2 heerlijke zwembaden gevonden, dus kan weer lekker mijn banen zwemmen (had ik gewoon echt weer nodig).

Nou dat was het voor nu even....ik zit dus weer vanaf morgen in Olivedale, dus post kan daar nu naartoe gestuurd worden weer...en als ik jullie niet meer spreek ;-) prettige kerstdagen alvast....haha

Nat

PS het is hier dus gewoonweg 34 graden nu he !! (oeps)f

• 15 December 2006 - 10:56

Harry:

Ha Natalie, Hier gebeurt ook weinig, er is niets te roddelen en het weer is nog steeds te warm voor de tijd van het jaar, maar dat is niet erg. Nu nog een zonnetje erbij en de groeten van Jaap die had al gezien dat er weer nieuws was van jou.
    Groeten, Harry