blijf nog een tijdje in de whitsundays - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu blijf nog een tijdje in de whitsundays - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van Nathalie - WaarBenJij.nu

blijf nog een tijdje in de whitsundays

Door: Nathalie

Blijf op de hoogte en volg Nathalie

22 Augustus 2004 | Australië, Airlie Beach

G'day !

Ben net terug van een duiktripje op Bait reef in de outer barrier reef...heb maar 2 van de 3 duiken kunnen doen, want ben een beetje verkouden en kon na mijn 1e duik oren niet goed klaren...gevolg oorpijn.
Heb toen 2 uur pauze genomen en de 3e duik alsnog gedaan...
Tijdens de duiken natuurlijk weer schildpad gezien + een 1,5m haai !! (afstandje) en van een grote afstand wat walvissen (geluid in het water was weer amazing !).

Maare...ik blijf dus nog minstens 60 dagen hier in de whitsundays !! de boot waarop ik vandaag zat bied namelijk een traineeship aan voor 60 dagen..in ruil voor werken op de diverse boten (ongeveer 6 verschillende soorten) hier in Arlie en de whitsundays kan ik zoveel mogelijk ervaring opdoen en aan het eind van die 60 dagen heb ik gegarandeerd mijn Divemaster/assistent istr. cert. (waar ik op magnetic island al een beetje mee begonnen was). Omdat ik op de diverse boten ga werken en met meerdere instructeurs kan ik nu meerdere specialties oefenen...wat dus zeer handig is...
Het enige wat ik moet aanschaffen is een uniform (ongelooflijk lelijke korte broek, 2 t-shirts en een cap).

Nou dat was het voor nu....ga nog even een biertje drinken met mijn 18 jarige kamergenoten (engels) en dan totaal uitgeput naar bed..want het was een lange dag vandaag...en morgen moet ik me melden op hun hoofdkantoor voor de afhandeling van het papierwerk en als het goed is dan kan ik dinsdag beginnen op 1 van de boten !! yippie.

Dikke kus, Nath

• 23 Augustus 2004 - 10:02

Marleen:

Heya!!!!
    Ik kreeg geen berichtjes meer dat je weer een stukkie op je site had gezet. Dus ik dacht dat jij het erg druk had, maar het bleek dat jij in mijn ongewenste mail stond. Ik vond het al zo vreemd!!!! Maar gelukkig gaat alles lekker daar, heerlijk om te lezen dat je het zo onwijs naar je zin hebt.
    Hier in Nederland is er geen flikker aan.....!!!!

Kus Marleen

• 24 Augustus 2004 - 16:49

Tante Ine:

Hoi Nathalie, Hoe is 't ermee in dat verre Australie? Ik hoor wel eens verhalen van Carola en je moeder maar ik zou het leuk vinden als je ons die mailtjes ook doorzend. Ons e-mailadres is: a.clijsen@chello.nl Alvast bedankt en nog heel erg veel plezier!! Groetjes van Ton & Ine

• 24 Augustus 2004 - 18:11

Erika:

Hoi Nathje, ik kan eindelijk je site bekijken via onze zonnet thuis. Op mijn werk kon ik niet op de site komen (beveiligd, zo is WoningNet).
    Je maakt leuke dingen mee zeg. En nu ga je je zeilcertificaat halen! Wie had dat gedacht!!
    Hier is alles veel minder avontuurlijk: werken etc. Wel 3sep een weekje op vakantie!
    Ik wens je veel succes met je cursus en héél veel plezier!!
    gr, Erika

• 25 Augustus 2004 - 05:37

Toe Maar!!!:

He Nath, dat klinkt allemaal goed!!! Airlie Beatch heeft wel een heel relaxt hostel, als je magnums niet zo leuk vindt. Mantarays is erg laid-back en anti-party hostel! Als je nog s met de Anaconda III meegaat doe ze dan de hartelijke groeten van mij, vooral Ash, lekker ding wel, jammer dat ik al overbezet ben zeg maar;) Ik zit weer in cairns, Brisbane was te koud! heb daar wel een leuke baan aangeboden gekregen vanaf eind september (goed verdienen ook), maar in hostel in Cairns bieden ze me nu ongeveer hetzelfde aan, weet nog niet wat ik ga doen!!! Jen is hier al en Marjan komt morgen, gezellige boel dus, vermaak me hier wel een weekje of 6! Groetjes madelon

• 25 Augustus 2004 - 10:47

Nathalie:

Quess what !! de Anaconda hoort ook bij m'n werk !! mag er nog niet heen, maar mag binnenkort de introductie dives begeleiden !! dus die Ash..zal ik vast en zeker wel ontmoeten (hihi)...2e werkdag vandaag gehad..en I really love my job..en collega's (zitten wel lekkere dingen tussen..haha).
    Morgen weer een tripje naar de whitsundays...tis wat je werk noemt..

• 28 Augustus 2004 - 12:15

Nathalie Huyerman:

Hoi Nathalie,

Op de eerste plaats van Harte gefeliciteerd met je verjaardag en een heel fijne dag toegewenst.
    Hoe is het in Australie ?
    Wij hebben vernomen dat je het heel erg naar je zin hebt,heb je de baan nu gekregen ?
    Nou verder weten we niet zo veel meer maar wij wensen je heel veel geluk
    en een goede gezondheid toe.
    Groetjes van,

Ome Cees en Tante Francine.

• 28 Augustus 2004 - 18:17

Marina En Jan:

Nathalie,
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Nog veel plezier in Australie.
    Tante Marina en Ome Jan

• 28 Januari 2005 - 13:15

Geert Anita Sabine De Beer Tilburg:

Hoi Nathalie,

Wij hebben je site bekeken en ik merk wel dat je het hartstikke naar je zin hebt in dat verre Australië! Hebben ze daar geen lagertjes of wielen nodig, stuur ze dan door naar mij. Wij hopen dat je nog heel veel plezier hebt! Die foto's van die schildpadjes zijn wel heel erg leuk. Groetjes en geniet ervan zolang het kan!

• 28 Januari 2005 - 13:15

Geert Anita Sabine De Beer Tilburg: