weinig gebeurt eigenlijk
Door: Nathalie
Blijf op de hoogte en volg Nathalie
25 Augustus 2006 | Zuid-Afrika, Johannesburg
Verder weer een andere huurauto gekregen, 2,5 week geleden hadden we de 1e huurauto ingewisseld voor een "tijdelijke" andere, want de oorspronkelijke auto die we zouden krijgen daar was ook eea mis mee (lekte remvloeistof en na die remellende van de 1e weigerden we deze te nemen). De belofte was dat deze binnen 3 dagen klaar zou zijn...nou ja 3 dagen is dus 2,5 week geworden (kan je ook niet meer kwaad over worden, want dat schijnt typisch afrikaans te zijn).
Verder nog steeds niet het officiele huurcontract getekend, want er zaten wat rare dingetjes in het contract (zoals dat we 2 maanden opzegtermijn zouden hebben, maar dat we niet konden opzeggen voor het einde van het huurtermijn (31-08-2007)! en dat als we zelf spullen in het huis zouden brengen dat deze pas weer uit het huis gehaald mochten worden na toestemming van de verhuurder !). Vanavond dus even praten met de agent van de verhuurder.
27 oktober staat een weekendtripje naar Durban op het programma (samen met Q, Susan en Vesna) en we willen voor die tijd nog wel even naar Pretoria oid.
Nou dat was het weer even...maandag mijn verjaardag...
groetjes,
Nat
25 Augustus 2006 - 14:24
Caroline:
jaja, jij denkt gewoon: die vergeten mijn verjaardag, dus laat ik 'm maar alvast aankondigen... hihi, heb je al een feestje gepland? Nou, tot snel! -
25 Augustus 2006 - 21:02
Carry:
Je maakt er bijna een gewoonte van om aan de andere kant van de wereld je verjaardag te vieren. Kan je ooit nog eens een boek uitgeven met de titel "Favourite places to be on your birthday!"
Zal je maandag niet vergeten, check de mail.
Groetjes, Carry -
28 Augustus 2006 - 14:04
Papa En Mama:
GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG.
Ik hoop dat je daar een leuke verjaardag zult hebben en we nemen een toast hier op je verjaardag.
Ook heel veel groetjes van Oma.
Dikke kusjes